Начало Контакти
Контакти
Адрес: гр. Несебър, промишлена зона,
до Прима Бетон.
e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.
GSM: 0899 871 848
GSM: 0898 691 786
Факс: 0554 4 38 44
Адрес:

гр. Несебър, промишлена зона, до "Прима Бетон"

e-mail: Е-мейл адресът e защитен от спам ботове.

GSM: 0899 871 848

Факс: 0554 4 38 44

 

map